lördag 13 april 2013

Utomhusdag i regnet

En intensiv dag idag!
Vaknade till ett intensivt spöregn, och knallade ut på en promenad med hundarna. Hem och skrapa ihop lite halvtorra kläder, och sedan iväg till Älmsta för en utedag med miniorerna!
Min uppgift var att stå ute i regnet och leda en station med eld. Tyvärr var syftet med stationen just att vi inte skulle lyckas få fart på någon eld, så efter ett tag blev det ganska kallt. När man står där med snö, slask och lera runt sig, i gummistövlar. Visserligen med sockor, och tjocktröja, och regnjacka, men i alla fall.
Och när första gruppen dröjer, och andra gruppen, och sedan tredje.
Men när de väl dök upp, alla barn, glada och taggade, engagerade, och när man sedan äntligen var klar och fick knalla iväg, först till den riktiga elden, där det vankades en grillkorv, och sedan en liten promenad till, tillbaka mot församlingshemmet för en kopp varmt te, matsäck, och lite lekar, pyssel och mys. Det är ju fantastiskt roligt med alla glada barn! Så mycket energi, så mycket pepp och glädje!




Nu blir det häng i soffan resten av kvällen. I morgon kör vi högmässa, taizégudstjänstgruppmöte, och taizémässa. Dessutom är föreläsningen på måndag inställd, så det blir en extra natt i Norrtälje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar