torsdag 9 maj 2013

Dr. Phil, män och kvinnor

Satt och zappade lite på tv:n, och hamnade vid ett avsnitt av allas vår Dr.Phil. Denna episod avhandlade porrindustrin, och i början talade han med ett par som arbetade med att spela in porr tillsammans. 
En av de frågor dr.Phil ställde, särskilt vänd till mannen, män emellan som han uttryckte det, var:
"Stör det dig inte att det sitter massor av andra män därute som ser din fru naken?"

Är det bara jag som reagerar lite på detta? För det första, varför ställs denna fråga exklusivt till mannen? Skulle inte kvinnan kunna tycka att det störde henne att hennes man var naken?
Och för det andra, att det skulle vara störande att just andra MÄN såg henne? För det är klart, att det kan ju inte vara så att kvinnor kollar porr, eller hur dr.Phil, hur skulle då världen se ut...? 
Och det är väll därför som inte heller tjejen kan bli störd, för andra killar kan ju knappast vara en konkurrent eller liknande när det gäller hennes kille, för andra killar kollar ju enbart in tjejen när det gäller porr. Och eftersom kvinnor, som vi redan vet, inte kollar på porr i dr.Phils värld, så är det ju ett icke-problem.
Och varför är det ens en relevant fråga? En mer relevant fråga till dem båda, vore väll om de själva inte känner sig obekväma med att visa sig nakna, och ha sex inför andra online?
Istället är frågan om inte HAN känner sig störd av att visa upp SIN fru. Är det bara jag, eller känns det väldigt mycket.. ja, ni vet, man som äger sin fru och har "engenrätt" till henne? Men det är väll så herr vit amerikansk äldre man tycker att ett bra förhållande ska se ut...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar